CégünkRŐL

... / ... / muhold3.jpg (normál)

A TÉBA Lovastanya 2010. áprilisában került a TÉBA Lovastanya Kft. tulajdonába. Maga a tanya már előtte is több mint tíz éve lovak tartásával foglalkozott, az évek alatt sok tulajdonos váltotta egymást, de az alap tevékenység megmaradt. A TÉBA sem kíván ezen változtatni, fő célunk a lovaglás mint sport népszerűsítés és a lovak tartása.

Magunkról

Lovardánk arra hívatott, hogy a lehető legbiztonságosabban,  a lovak és a lovaglás felhőtlen szabadságát megismertesse a leendő lovasokkal. Kezdőként az első órákban betekintést kaphatsz a lovastornából egy kis vágtával is fűszerezve . Pár alkalom alatt (vagy a tábor közepére) olyan biztos alapokra tehetsz szert, amellyel már kint, a szabadban, szebbnél szebb terepeken is kamatoztathatod a tudásod megbízható lovaink hátán. Haladó lovasok részére pörgős, jó hangulatú túrákat, ugróedzést, rajtengedélyvizsgára való felkészítést vagy akár westernlovaglást biztosítunk.
Fontos tevékenységünk a lovaglás megszerettetése a környéken élőkkel. Nagy hangsúlyt fektetünk ezért a lovaglás minőségére, lovaink és oktatónk egyaránt alkalmasak az alapszintű oktatástól kezdve a verseny szintű oktatások megtartásáig.

Jöjjön ki hozzánk Ön is

Szeretettel várunk mindenkit lovardánkba, aki szeretne megismerkedni a lovakkal és a lovaglással.

 

Lovardai engedély száma: L/000128

teba@teba.hu

Hírlevél feliratkozás
Neve:
E-mail:
Archívum
Kövess minket
Copyright © 2014 Téba Lovastanya Kft. Minden jog fenntartva!